5 ANLEDNINGAR ATT
BLI MEDLEM I KL.ART

1. SPARA TID

Dilemmat när man är konstnär är att tiden sällan räcker till allt man behöver göra i sitt konstnärskap. Förutom att skapa måste du finnas på sociala medier och få trafik till sin hemsida. Bara det sistnämna är en djungel i sig och extremt tidskrävande. Hos Konstlobbyn får du en egen marknadsplats där du får många besökare som kanske inte hittat dig och din konst om du inte funnits på vår välbesökta plattform. Vi jobbar ständigt med SEO, sökmotoroptimering så att du kan lägga all din tid på det du brinner för: att skapa!

Konst från Emelie Pettersson

2. INGEN PROVISION

Med betal lösning från STRIPE  säljer du direkt till dina kunder- utan mellanhänder.  Det betyder att pengarna går direkt till dig när kunden trycker på köp.

Din enda investering är alltså kostnaden för ditt medlemskap sedan är det bara pengar in när du säljer dina konstverk.

 

Konst från Ervis Alia

3. KUNSKAP

Att ha den kreativa gåvan som du har, är få förunnat. Grattis. 
Det är många som skulle kunna göra vad som helst för att ha den. Ett medlemskap ger dig kunskaper inom de områden som många konstnärer känner sig osäkra på: att sälja sig själv och sin konst. Vi har regelbundet digitala workshops inom just försäljning och marknadsföring med fokus på konst och naturligtvis är detta konstnadsfritt för dig som medlem.

Konst från Lisette Svensson

4. GEMENSKAP

Att spendera timme efter timme i sin egen bubbla är så befriande! Samtidigt kan det kännas ganska ensamt också och man skulle behövt att bolla med någon. På facebook har vi en sluten grupp för alla medlemmar där man kan lära känna andra konstnärer. Dessutom har vi en digital fika varje fredag om man vill börja helgen med lite kreativ inspiration. 

Konst från Camilla Dahlström

5. ABC-TALK

Förutom rabatter hos utvalda samarbetspartners så kan du boka något vi kallar ABC-talk Art Business Coaching. Där går vi genom dig och din konstnärsprofil. Hur och var syns du, hur vill du uppfattas och vad behöver DU göra för att nå dit du vill. 
Tillsammans kikar vi på ditt bildmaterial och lägger upp en strategi för kommande 12 månader. Ett paket med uppföljning. 

Konst från Camilla Dahlström

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Translate »