FINE ART PRINTS STORE

Fine Art prints är ett utmärkt sätt att prova sig fram i den stora djungeln av konstformer och uttryck. Det är billigare än en originaltavla och på sikt kan man blanda unika prints med originalmålningar från sin favoritkonstnär. Våra prints trycks på Fine Art papper från Hahnemühle med lätt struktur. Bläcket är arkivbeständigt med lång hållbarhet. Du väljer själv vilken storlek du önskar på din tavla.

Tr
ycka på Fine Art Papper
Ett 200 grams helmatt, varmtonat fotopapper som är lätt strukturerat. Ett papper som passar utmärkt till både färg och svartvita motiv. Ger en mjukare känsla än ett högvitt papper. Hahnemühle Photo matt fibre 200 gr . Arkivbeständigt bläck med lång hållbarhet.

Trycka
på Canvasduk
Canvasduk är tidlöst och lämpar sig för både foto och målning. Vår canvasduk är tillverkad av Hahnemühle och är specialanpassat för pigmentutskrift. Duken har en slät yta med en bright white-bas som ger dina motiv skärpa och kontrast. Bilden skrivs ut på canvasduken med ett arkivbeständigt bläck. Hahnemühle Photo Canvas 320 gr. Slätt vävt tyg med vit bas. Spänns upp på kilram upp till 70×100

Varukorg
Translate »