Pod_ej text
Prenumerera på Podcasten Konstlobbyn

PODCAST KONSTLOBBYN

Camilla Dahlström med vänner

I podcasten Konstlobbyn undersöker jag, Camilla Dahlström vad som händer med vårt mående under en kreativ process. Om det är så många som mår bra av att skapa varför används inte skapandets kraft i större utsträckning som terapiform? DU får konkreta tips på hur man säljer konst och hur man som konstnär tänka om man vill bygga ett personligt varumärke. För att bygga detta pussel träffar jag människor som delar med sig av sina öden, erfarenheter, misstag och framgångar. Podcasten Konstlobbyn vänder sig till alla som ägnar sig åt någon form av kreativt skapande oavsett om man är på hobbynivå eller om man är yrkesverksam.

Save the date

Gäster & avsnitt

# 8 Tomas Lacke och Mikael Altersten återförenas

Två etablerade konstnärer som jobbade ihop 2010-2017 . Tillsammans har de avverkat många tårar och skratt i gemensamma projekt och delat galleri. Nu, fem år efter uppbrottet återförenas duon i utställningen ”the reunion”.

 

LYSSNA

#7 Dogge Doggelito

Jag möter allkonstnären Dogge Doggelito i vårt galleri i Täby . Vi pratar om hans skapande och hans 40 år som konstnär inom olika genrer.

 


LYSSNA

# 6 Stefan Wentzel

Stefan Wentzel och jag har jobbat tight under två års tid med Konstlobbyn. Nu är det dags för oss att gå skilda vägar. Vi summerar och tänker framåt.

LYSSNA

# 5 Åsa Sjöberg Cederlöf
Åsa Sjöberg Cederlöf berättar om Vedic Art. Åsa berättar om sina färgstarka tavlor och om konstformen Vedic Art och hur man själv kan komma igång och måla. Vi får träffa Åsa i hennes nybyggda ateljé.
LYSSNA
# 4 Mikael Altersten
I detta avsnitt träffar jag Mikael Altersten, konstnär och kreativ projektledare med många års erfarenhet. Vi samtalar om klimatet för de som vill sälja konst och hur kartan ritats om i och med de digitala kanalernas intågande. Mikael har släppt: “Utställningsguide för kreatörer” där får du får fem handfasta tips på en lyckad utställning. Den kan du ladda ner på alterstenart.com
LYSSNA
# 3 Malin Östlund
Är det fult att vara konstnär och kommersiellt? Vi pratar om hur man ska sälja sin konst idag och hur man ska tänka med sociala medier kontra fysiska utställningar.Malin Östlund berättar hur hennes omåttligt populära tjejer växer fram på duken från början till slut. LYSSNA
# 2 Christian Beijer
Mystiken kring mannen med de färgstarka motiven. Ett samtal med Sundsvallskonstnären Christian Beijer om hur arbetsprocessen förändrats senaste 30 åren. Han berättar hur hans högkänsliga personlighet (HSP) påverkar honom i vardagen och varför han föredrar ensamheten i ateljén framför en folklig tillställning.
Christians tavlor:
LYSSNA
# 1 Tove Höglund
Tove avskärmade sig från omvärlden och avprogrammerade sig själv från sociala medier. Hon gick in i en kreativ bubbla och två månader senare hade hon skrivit sin första debutroman.  Vi pratar kreativt flow och hur man kan få engagerad publik. LYSSNA

SÄLJ TAVLOR -BLI MEDLEM

KÖP TAVLOR

BÖRJA MÅLA!

KONSTLOBBYNTÄBY

Varukorg
Translate »