Om Konstlobbyn


Välkommen till Konstlobbyn, platsen för konstintresserade. 

Vi säljer konst i form av original, Fine Art prints och skulpturer. 
För konstnärer, nybörjare som etablerade, bjuder vi på en inspirerande plats i vår medlemsportal där man får möjlighet att växa i sin kreativitet och får möjlighet att visa upp sig i vårt digitala galleri. 

Våra fysiska utställningar kallar vi  “Flying Art gallery”.

Stefan Wentzel & Camilla Dahlström
Stefan Wentzel & Camilla Dahlström

Artshop


I vår ArtShop finns en stor bredd av färg, form och stil från fantastiska konstnärer.  Här kan man hitta fotokonst, originalmålningar  , Fine Art prints och skulpturer.

Flying Art Gallery


Vi ordnar utställningar och Pop Up gallerier i hela landet. Vi hänger på flera hotell- och konferensanläggningar och under sommaren finns våra konstnärer på Galleri Pionen, i sommaridyllen Vaxholm.

Konstnär


Ett medlemskap i Konstlobbyn ger dig ett eget bildgalleri, rabatter hos samarbetspartners och många tips och råd i vårt samtalsforum. Vill du sälja print i vår ArtShop kommer den tjänsten finnas tillgänglig från Juli 2021.


Camilla Dahlström

Ägare & VDStefan Wentzel

KONSTNÄR

Camilla har arbetat som försäljning- & marknadschef inom hotellbranschen under många år. Hon startade Konstlobbyn Sverige AB under 2020 och ville med sin erfarenhet hjälpa konstnärer att ta sitt skapande till en ny nivå genom unik marknadsföring, plattform och gemenskap. 

camilla@konstlobbyn.se

Stefan har lång erfarenhet inom försäljning och relationsbyggande kundvård. Han har under många år drivit en välkänd butik i Stockholm city. Stefan är idag en väletablerad konstnär (@artbywentzel) och på Konstlobbyn ansvarar han för utveckling av samarbete, gallerier och nya konstnärer.

stefan@konstlobbyn.se

Camilla Dahlström
VD &  grundare 
camilla@konstlobbyn.se

Stefan Wentzel
Project Manager
stefan@konstlobbyn.se

Stefan Wentzel
Konstnär

Denize Artuñedo Engblom
Content, Sociala medier
denize@konstlobbyn.se

Varukorg
Translate »