Fri frakt över 1000 kronor

OM KONSTLOBBYN

Konstlobbyn är en färgstark mötesplats för konstnärer och konstköpare. Vi finns online och i eget galleri i Täby Centrum. Med vårt breda nätverk av konstnärer levererar vi dagligen konst till  privatpersoner och företag.

Alla har rätt att utöva, visa och sälja konst oavsett vilken bakgrund, utbildning eller erfarenhet man har.  Vår vardag genomsyras av passion, glädje och gemenskap till skapandet.  Vår ambition är att alla  får möjlighet att uppleva kraften i skapandet. 

Camilla Dahlström, VD om Konstlobbyns vision

ONLINE GALLERY

I vårt onlinegalleri finns färgstarka konstnärer med unika uttryck. Här finns något för alla smaker och plånböcker.
Med enkel och säker betallösning via Stripe handlar våra kunder direkt från konstnären utan mellanänder . Man kan också botanisera bland tusentals konsttryck som vi erbjuder via prints om demand.

I hjärtat av Täby Centrum har vi ett modernt galleri där orginalkonst blir tillgänglig för tusentals besökare varje vecka. Vårt koncept bygger på nya konstverk och konstnärer varje vecka. Här ordnar vi workshops för barn och vuxna, livemålning, afterworks och företagsevent med teambuilding. Täby Centrum, norr om

FLYING ART GALLERY

KL.ART

Som konstnär kan det vara svårt att både hinna skapa, ha en egen hemsida, vara aktiv på sociala medier samt driva trafik till sin egna hemsida.
Därför erbjuder Konstlobbyn en lösning för de konstnärer som både vill sälja sin konst och fortsätta skapa.Som medlem i KL.ART erbjuder vi en egen plattform med möjlighet att sälja 50 stycken produkter. Med smidig betal lösning köper kunden tavlor direkt från konstnärerna- utan att blanda in mellanhänder.
Dessutom får konstnärerna tillgång till ett community via Facebook.

Med vårt stora närverk av  konstnärer erbjuder vi företag, hotell och restauranger att hyra originalkonst till förmånliga hyresavtal. 

FÖRETAG

KONTAKT

Info@konstlobbyn.se

Varukorg
Translate »