OM KONSTLOBBYN

Konstlobbyn är en färgstark mötesplats för konstnärer och konstköpare. Vi finns online och i eget galleri i Täby Centrum. Med vårt breda nätverk av konstnärer levererar vi dagligen konst till  privatpersoner och företag.

Alla har rätt att utöva, visa och sälja konst oavsett vilken bakgrund, utbildning eller erfarenhet man har.  Vår vardag genomsyras av passion, glädje och gemenskap till skapandet.  Vår ambition är att alla  får möjlighet att uppleva kraften i skapandet. 

Camilla Dahlström, VD om Konstlobbyns vision

SNABBFAKTA

Företagsnamn: Konstlobbyn Sverige AB
Registrerades: 2020
Organisationsnummer: 559271-6541
Företagets säte: Vallentuna
Besöksadress: Konstlobbyn Täby Centrum Plan 1, Täby
Grundare: Camilla Dahlström

TRE ORD MED STOR BETYDELESE

GLÄDJE 
PASSION
GEMENSKAP

Nyfiken på varför?

AFFÄRSOMRÅDEN

ONLINE GALLERY

I vårt onlinegalleri finns färgstarka konstnärer med unika uttryck. Här finns något för alla smaker och plånböcker.
Med enkel och säker betallösning via Stripe handlar våra kunder direkt från konstnären utan mellanänder . Man kan också botanisera bland tusentals konsttryck som vi erbjuder via prints om demand.

FLYING ART GALLERY

I hjärtat av Täby Centrum har vi ett modernt galleri där orginalkonst blir tillgänglig för tusentals besökare varje vecka. Vårt koncept bygger på nya konstverk och konstnärer varje vecka.
Här ordnar vi workshops för barn och vuxna, livemålning, afterworks och företagsevent med teambuilding.

KL.ART

Som konstnär kan det vara svårt att både hinna skapa, ha bygga en egen hemsida, vara aktiv på sociala medier och driva trafik till sin egna hemsida.
Därför erbjuder Konstlobbyn en lösning för de konstnärer som både vill sälja sin konst och fortsätta skapa. Vi erbjuder ett eget galleri med direkt försäljning till kunderna, utställningsmöjligheter och ett community på facebook. 

ART BUSINESS ACADEMY

Försäljning och marknadsföring med fokus på konstnärer.  Genom  workshops, bootcamps och individuell coaching får konstnärer verktygen att äga sin egen konstresa. 

Varukorg
Translate »