Fri frakt över 1000 kronor

VAD ÄR GALLERI KONSTLOBBYN?
Galleri Konstlobbyn är en mötesplats för konstintresserade och gör konst och skapande tillgängligt för alla. Som konstnär får du ta del av en plattform med personligt galleri, samtalsforum, utlysningar, utlottningar, möjligheter till utställningar samt rabatterade priser hos samarbetspartners. Medlemmen sköter själv sin profilsida och är ansvarig för att bilder, kontaktuppgifter och eventuella priser hålls uppdaterade för potentiella köpare.

Galleri Konstlobbyn ägs och drivs av Konstlobbyn Sverige AB som har en bred kontaktyta inom gallerier, konstföreningar, hotell, konferensanläggningar och företag.

SKILLNADEN MELLAN KONSTLOBBYN OCH GALLERI KONSTLOBBYN?
Konstlobbyn.se är en försäljningskanal med fine art prints, fotokonst, väggmålningar och originalkonst. Nya konstnärer rekryteras bland annat från Galleri Konstlobbyns medlemsplattform.

Medlemsvillkor

Du som medlem är ansvarig för att det material som du publicerar på Gallerikonstlobbyn.se inte utgör något upphovsrättsintrång. 

Konstnären får lägga upp lägga upp originalkonst, Fine Art, fotokonst och skulpturer.

Digital konst får publiceras om den är skapad digitalt eller utgör ett väsentligt bearbetat fotografi.

Gallerikonstlobbyn.se kan använda publicerade konstverk för marknadsföring av plattformen. Bilder och presentationer som är sexuella, stötande och kränkande tas bort med omedelbar verkan och medlemmen blir borttagen från sidan, utan återbetalning.

Bilder på barn under 18 får inte läggas upp och kommer att plockas bort.

Ingen reklam är tillåten i kommentarer till andras konstverk.

Gallerikonstlobbyn.se kan använda publicerade konstverk för marknadsföring av plattformen.

Gallerikonstlobbyn.se kan ta bort bilder av dålig kvalité (tex. Snett tagna, suddiga och mörka bilder).

Gallerikonstlobbyn.se kan redigera bort uppenbart olämplig information i presentationer. Gallerikonstlobbyn.se kan stänga av medlemskonton utan förvarning vid olaglig, otillåten eller olämplig användning av tjänsten. Ett medlemskap är personligt och kan inte överlåtas till tredje part.

Dessa medlemsvillkor skall tolkas och tillämpas enligt svensk lag. Tvister i anledning av dessa medlemsvillkor skall prövas enligt svensk lag och svensk domstol.

Som medlem i Galleri Konstlobbyn har du inte per automatik rätt att sälja produkter på konstlobbyn.se.

SKILLNAD KONSTLOBBYN.SE & GALLERI KONSTLOBBYN.SE

BETALNING
Alla priser anges inklusive moms. Betalning kan göras med kort eller Paypal. Betalningsvillkor finns angivna i köpprocessen under valt betalsätt.


ÅNGERRÄTT
Ett Guldmedlemskap är en digital tjänst börjar direkt efter köpet. Om du vill ångra ditt köp är du välkommen att maila info@gallerikonstlobbyn.se. , Inom 14 dagar.

Läs mer om lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler:


UPPHOVSRÄTT
De verk som en konstnär skapar har ett upphovsrättsligt skydd. Det innebär att verket i regel inte får användas av någon annan än upphovsmannen utan dennes tillstånd. Skyddet regleras i Upphovsrättslagen (SFS 1960:729). Detta gäller oavsett om ”Copyright”-markeringar finns i anslutning till verket eller inte. Upphovsrätten gäller för samtliga konstverk på Gallerikonstlobbyn.se

Gallerikonstlobbyn.se rekommenderar inte att konstnären märker sina konstverk med ”Copyright”-symboler, artist-namn o.s.v., då det väsentligt kan förstöra upplevelsen för eventuella köpare.

Konstnärer behöver inte heller att vara med i BUS (Bildkonst Upphovsrätt i Sverige) eller liknande organisationer för att konstverken ska ha det upphovsrättsliga skyddet, det gäller oavsett. BUS hjälper bara till att ta betalt för utnyttjande av era konstverk mot en avgift.

PRISER
99 Sek / Mån vid tecknande av tre månader
169 Sek/ mån utan bindningstid
899 Sek / år vid tecknande av 12 månader

Varukorg
Translate »