VAD SÄGER VÅRA KUNDER

Terese Lindahl
Omdöme Google
Läs mer
Så trevlig och charmerande lobby med inspirerande tavlor. Blev så fint bemött av rara Camilla som visade mig runt i djungeln av fina tavlor. Rekommenerar verkligen ett besök för er som inte varit där än. :)
Heidi Åkerblom
Omdöme Google
Läs mer
Ett mycket fint och inspirerande galleri med varierande konst från både etablerade och nya konstnärer. Extra plus för de olika aktiviteterna som också anordnas för barn!
Hanna Löthfors
Omdöme Google
Läs mer
Bästa stället att inskaffa sin konst. Det finns någon för alla och man får alltid personligt bemötande av härliga Camilla.
Oana Mihaescu
Omdöme Google
Läs mer
Jättetrevlig lobby med lokal konst. Jag har hittat massor med julklappar här. De har också målarkurser både för barn och vuxna. Rekommenderas!
Malin Pizuch
Omdöme Google
Läs mer
Personligt galleri med trevlig personal som ger bra tips och inspiration till egen målning. Har även bra utbud av både kurser och konstmaterial.
Jessika Ekelund Wallin
Omdöme Google
Läs mer
Bra plattform för den som vill visa sin konst. Trevlig personal samt mysigt och inspirerande att besöka galleriet.
Föregående
Nästa
“Så tacksam för din coaching, och hur du bjuder in oss att tillhöra ett sammanhang 🙏🏽. Allt du åstadkommer för att skapa nya möjligheter. Ingenting är omöjligt trots motstånd, hittar du nya vägar.”

BITTE BRUN
Konstnär & medlem i KL.ART

Jag är medlem i Konstlobbyn och tycker om idéen, konceptet att konst är till för alla.I en underbar kreativ inspirerande miljö i Täby centrum finns den fysiska butiken där alla konstnärer har möjlighet att ställa ut (och sälja) sin konst.Butiken är bemannad vilket innebär att du själv inte behöver vara på plats. Väl värt ett besök. Medlemmarna har även varsin webshop i galleri Konslobbyn. Så gå in och titta, både på webshopen och den fysiska butiken.

SUSSI ERIKSSON
Konstnär & medlem i KL.ART

Jag valde Konstlobbyn framför andra erbjudanden pga det sköna förhållningssättet till konst samt att jag känner direkt att deras bemötande mot mig som konstnär med all säkerhet motsvarar deras bemötande av kunder. Min filosofi är ju den att konst ska sprida glädje och ett utvidgande av den mänskliga medvetenheten, och då bör det spridas från en ödmjuk plattform. Det tycker jag mig ha funnit hos Konstlobbyn..”

CHRISTIAN BEIJER
Konstnär & medlem i KL.ART

Fantastisk plattform online att visa och sälja min kont på.
Fysisk butik i Täby Centrum ger möjlighet att se målningar IRL. Alltid trevligt bemötande av Camilla som driver detta. Rekommenderar verkligen ett besök online och i butik..

LENA JOHNSON
Konstnär & medlem i KL.ART

Konstlobbyn är ett härligt gäng konstnärer, alla med sitt unika uttryck. Camilla är full av idéer och utvecklar verksamheten kontinuerligt. Som konstnär känner jag att det är härligt att tillhöra ett så kreativt konstgäng.

ÅSA SJÖBERG CEDERLÖF
Konstnär & medlem i KL.ART

Varukorg
Translate »