Vanliga frågor​

Vad är konstlobbyn ?​

Konstlobbyn Sverige AB grundades 2020. Företagets vision är att göra konsten lätttillgänglig för alla, både konstnärer och köpare. Konstlobbyn har numera ett välbesökt onlinegalleri, en medlemsportal där konstnärer får visa och sälja sin konst samt ett galleri i Täby Centrum.

Onlinegalleri

Konstlobbyns onlinegalleri är baserat på konst från medlemmar, som visar och säljer sina verk. Köpet går direkt mellan köpare och konstnär utan mellanhänder och provision.

Medlemsportarlen, KL.ART

KL.ART står för KonstLobbyn Art och är en medlemsportal där konstnärer får visa upp och sina alster utan provision och mellanhänder. I medlemskapet ingår det ett eget galleri med möjlighet att ladda upp 50 produkter som jag presenteras med bilder och en video per produkt.
I medlemskapet ingår även rabatter hos utvalda samarbetspartners och förmåner på utställningar arrangerade av Konstlobbyn.

Flying Art Gallery Täby Centrum

I vårt galleri i Täby Centrum låter vi alla ställa ut konst. Man hyr en väggplats om minst 1×1 meter och får sälja sin konst under en vecka. Säljer man får man hänga upp en ny tavla under veckan. Galleriet hänger upp tavlorna och tar 15 % provision på sålda verk. Bytesdag: fredagar.

Medlemsguide för KL.ART

Här finner du en guid för hur du ställer in ditt KL.ART konto.

Till medlemsguiden
Varukorg
Translate »