OM CAMILLA

Ett urval av målningar mellan 2017 -2022

Camilla Dahlström Mandala Yoga

STARTSKOTTET

Teckningen som startade min kreativa resa. Innan dessa hade jag aldrig hållt i en penna och hade ingen aning om att jag kunde måla ELLER tyckte det var roligt.

CamillaDahlström Girlpower

KVINNORNA

Det har blivit många kvinnor genom åren. Jag tänker aldrig när jag målar utan påbörjar något som växer fram. Denna målning var en av mina första akrylmålningar och den betyder mycket för mig. Styrka och glädje. Den heter "Girlpower".

Camilla Dahlström Mindful friends

STYRKAN

"Mindfuld Friends" - Vänner som finns i vått och torrt trots att man inte ses eller inte hörs frekvent. Kravlöst med mycket kärlek. Bästa vänskapen som finns.

FRIHETEN

Det har även blivit en del abstrakta tavlor, speciellt senaste året. Det finns nåt befriande att måla abstrakt, till skillnad från mina "vanliga" ansikte . Denna tavla heter Bällsta och är inspirerad av alla rondeller från Täby Kyrkby till Vallentuna Centrum.

MIXEN

Jag gillar att måla elefanter. De står för mod och kraft. Dom viker sig inte trots hårda vindar. För mig är mod viktigt. Och att våga göra fel. Det är då som man hittar nya stigar, både på målarduken och i riktiga livet.

HEJ DÄR,

Det är jag som är Camilla.

Det är jag som är Camilla Dahlström. Den personen, som skriver  “Jag” i Konstlobbyns inlägg på Sociala medier. 

När jag påbörjade detta inlägget fick jag ta mig en ordentlig funderare på vem jag egentligen är. 
Företagare? Ja jag äger ett företag men det låter för tråkigt. 
Soloföretagare? Ja jag äger bolaget själv men det låter ändå för tråkigt. 
Entreprenör? Låter för stort. Som värsta Steve Jobs. 
Solopreneur, kanske? 

Vi säger så. En
solopreneur  och föreläsare med 1000 idéer som försöker göra verklighet av det jag verkligen tror på. Ibland med framgång och ibland med resultat som man kunnat förvänta sig mer av. 

Konstlobbyn är ett företag som drivits i hård motvind från dag 1.
Jag grundande bolaget i brinnande pandemi, tätt följt av ett världsomspännande krig med ökade räntor och elpriser som konsekvenser. TROTS detta har de senaste två åren varit de mest givande och utvecklande jag haft sedan jag började jobba för 25 år sedan.  Förmodligen har jag hög dos av trots och rebell i mitt DNA för ju svårare vind desto större övertygelse om att bemästra rådande klimat. 

Egentligen kommer jag inte alls från konstbranschen. Har arbetat med
försäljning och marknadsföring hela mitt yrkesverksamma liv och har rötterna i hotellbranschen där jag varit hotellchef, försäljning och marknadschef och KEY Account manager. 

Konsten kom in i mitt liv 2017,
när jag hade sprungit in i den berömda väggen och en terapeut sa åt mig att hålla i en penna medan hon pratade, så jag kunde fokusera på vad hon sa. Jag började rita små streck och tjugo minuter senare hade jag både lyssnat och satt med ett fyllt A4 papper med fantastiska mönster. Den teckningen blev startskottet på en livsavgörande terapeutisk resa där jag gick från små mandalateckningar till stora målningar i akryl. 

Som ny i branschen hade jag ingen i min närhet att bolla idéer med och jag upplevde att det var svårt att hitta utställningsplatser och digitala marknadsplatser. Jag tyckte branschen var
exkluderande där enbart en liten klick människor var välkomna. Så när jag grundande Konstlobbyn hade jag EN ambition-  att bygga den plattform som jag själv saknade när jag påbörjade mina staplande steg i den kontroversiella konstbranschen. 

Jag fick, 2017 själv uppleva kraften i skapandet och min
drivkraft idag är att hjälpa och stötta andra som vill utveckla och växa i sitt konstnärskap, där utbildning och erfarenhet är irrelevant. Konstlobbyn ska vara en marknadsplats där konsten är skapad genom glädje och passion och där konstnärer ska känna en gemenskap.
Med min långa erfarenhet inom försäljning och marknadsföring, inom både B2B och B2C, använder jag mina
kunskaper för att utbilda och utveckla konstnärer i deras kommersiella resa. Jag vill ge verktygen så att konstnären känner sig trygg och säker i sin strategi- i en tuff och elitistisk värld.


Vill du  boka mig som
föreläsare, delta på någon workshop eller vill veta mer om någon av konstnärerna? 

Kontakta mig gärna!
Camilla@konstlobbyn.se

Varukorg
Translate »